stickavirkasmycka

Direktlänk till inlägg 14 mars 2019

Andlig vägledning

Av Maria Mossberg - Torsdag 14 mars 15:13

Jag har många strängar på min lyra och jobbar även med andlig vägledning. Jag har varit medial sedan barndomen men på senare år har mina förmågor ökat oerhört vilket gör att jag har daglig kontakt med andar, änglar och väsen av olika slag. Utöver detta har jag spått sedan jag var ca 12-13 år gammal, det har också ökat min förståelse för att kunna se vad som ska ske i framtiden. Till en början spådde jag i runor och spelkort för att sedan övergå till att spå med tarot kort och senare även med änglakort. För egen del idag spår jag även IChing (en kinsesisk spådomsform där man ritar streck kombinationer som ger olika budskap) medialt med hjälp av det tredje ögat. 


Därtill har jag på senare år också fördjupat mina kunskaper om änglarna och deras värld samt samarbete med dem. Att förstå hur kristaller används och kan användas i samklang med änglar samt ärkeänglar är något jag också fördjupat mig i samt praktiserar nästan dagligen.


I mitt arbete med andlig vägledning ger jag vägledning till den som vill ställa frågor om sin framtid samt veta mer om sin skyddsängel och stenar som kan vara aktuella för just dig.


Välkommen att besöka min sida där du kan få din spådom smidigt via mail!


www.seframtiden.simplesite.com


 


 
 
Felicia

Felicia

Torsdag 14 mars 17:14

Spännande! Jag är själv "känslig" för det övernaturliga men snappar tyvärr bara upp negativa energier, tror du att det kan ha något samband med att jag är nedstämd? Hur får du kontakt?

http://adbpdhd.bloggplatsen.se

Maria Mossberg

Torsdag 14 mars 17:29

Jättebra att du är känslig tycker jag! Då tycker jag att du ska använda dig av kristaller för att skrämma iväg negativa energier helt. Du kan använda kristallen pyrit för detta (finns att köpa på kristallrummets hemsida www.kristallrummet.se). Ja, det kan ha samband med att du är nedstämd, andevärlden skickar ofta något för att liksom jämna ut läget, så då kan det vara att de negativa energierna ska radera den dåliga känslan som resultat så den inte fastnar. Men det bäst är ju att känna sig trygg och det kan du göra med pyriten. Jag får kontakt genom att jag helt enkelt är väldigt medialt öppen, det har präglats fram genom mycket mänsklig kontakt genom åren bland annat. Men jag är född också med andlig känslighet. Det går att träna om du mediterar och frågar efter andlig kontakt helt enkelt. Lycka till!

 
Felicia

Felicia

Torsdag 14 mars 17:49

Jag undrar lite hur du vet att du får kontakt? Vad händer/känner du när du får det? Mina energier verkar hemsöka mig och har till och med gjort så att jag fram tills för någon månad sedan inte har kunnat sova själv.De "jävlas" med mig, känns det som. Jag fick en kristall förut men det blev ej bättre, de följer med mig när jag flyttar och fortsätter med sina dumheter, de andra i min familj påverkas också utav det. Men alla säger att de dras till mig. Hur kan jag göra om de inte försvinner av kristaller? Jag vill gärna ha kontakt, men isåfall med trevliga väsen. Tacksam för tips!

http://adbpdhd.bloggplatsen.se

Maria Mossberg

Torsdag 14 mars 19:07

Ja, andarna pratar med mig helt enkelt, eller så ser jag andarna framför mig. Om du har problem med andarna så tycker jag att du ska ta kontakt med ett medium som gör hembesök som kan tala de tillrätta. Det finns alltid en mening med deras besök och det finns kanske något de vill att du ska uppmärksamma :)

 
Felicia

Felicia

Torsdag 14 mars 20:23

Tack för ditt svar, jag ska tänka på saken! :)

http://adbpdhd.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Jesse

Fredag 12 april 05:33

Hi Maria. I just saw your blog. I don't understand swedish, sorry, I had to use google translate.

Do you realize that Felicia is actually seriously ill? I looked at her blog on http://adbpdhd.bloggplatsen.se/ too. From the translation I gather that she has a serious eating disorder. In that light, I find it dangerous what you are doing. For healthy people, fine, do whatever you want with your time, and if you like to lay cards or whatever, and believe in angels or spirits or santa claus, nobody is going to stop you. But Felicia seems to have serious psychological issues, depression, eating disorders. Professionals need to deal with this. Like, medical professionals, actual doctors. Not some house calls of medium scams. Please, for the sake of God, don't destroy the life of somebody that is so vulnerable and in need of help. This could end badly and you will never forgive yourself.

Maria Mossberg

Torsdag 9 maj 10:57

I don't think it is wrong to talk about things that doesn't negatively effect a person. I think it's wrong not to help people no matter who they are.

I don't think you should judge her in this way, she wanted to contact me and that is her personal choice, not yours.

Also having concern is a good thing of course but no one can be responsible for the actions of other people.

So please don't expect this responsibility from me, I'm am not this person's guardian.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria Mossberg - Onsdag 29 maj 15:49


Nu har bloggen bytt adress från www.stickavirkasmycka.bloggplatsen.se till: www.stickavirkasmycka.se       Visst blev det en bättre adress! /Maria ...

Av Maria Mossberg - Torsdag 9 maj 11:09


  Bildkälla: https://picserio.com/free-angel-wallpaper-and-screensavers.html   Som ni vet har jag en spirituell blogg som jag skriver nya inlägg i under rubriken "Spirituella bloggen". Ni är varmt välkomna att läsa den och dessutom lära er mer...

Av Maria Mossberg - 16 mars 2018 10:40

    En stor utställare på sy- och hantverksmässan var NOVITA som har hemsidan www.novitaknits.com. De har garn och mönsterbeskrivningar. En av Novitas återförsäljare är Tiinas garn som också ställde ut mittemot Novita. ...

Av Maria Mossberg - 25 februari 2018 12:08


  Här visas ett fantastiskt garn upp, gigantgarnet, som du stickar med jättestora stickor som du ser på bilden. Du kan även sticka med armarna, helt utan stickor, men stickor är att rekommendera. Gigantgarnet finns att beställa hos gigantgarn.se o...

Av Maria Mossberg - 24 februari 2018 20:15

      Idag har jag besökt Sy-och hantverksmässan i Älvsjö! Vilken upplevelse, det kan jag verkligen rekommendera! Det var en riktig kvinnoträff för det första, alla generationer var där. Det fanns mycket garner och tyg, men även pärlor och annat ...

Translate this blog!

Translate this blog - choose your language in this list.

Presentation


På den här bloggen delar jag med mig av några av mina intressen:

stickning
virkning
måleri
smyckestillverkning

Fråga mig

6 besvarade frågor

Mina andra webbsidor

Följ mig på twitter

Follow stickavirka on Twitter

Följ bloggen

Följ stickavirkasmycka med Blogkeen
Följ stickavirkasmycka med Bloglovin'

Få nyhetsbrev i mailen!

Fyll i din e-postadress och få regelbundna nyhetsbrev från denna blogg i mailen!

Kategorier

Senaste inläggen

Gästboken

Länkar

Omröstning

Vad tycker du är allra mest intressant att läsa om på bloggen?
 Stickning
 Virkning
 Konst och måleri
 Smyckestillverkning

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2019 >>>

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se