stickavirkasmycka

Direktlänk till inlägg 1 januari 2012

Konst utan hämningar

Av Maria Mossberg - 1 januari 2012 13:32

 

Gott nytt år alla bloggläsare! Nu har vi tagit klivet in i 2012 :) Och jag ser fram emot nya spännande kreativa projekt under året. Vi börjar det nya året med en vild och galen tavla! Denna tavla är målad helt i olja och har skapats helt utan pensel, utan gjordes med händer och fötter (?!). Efter att ha målat precisionstavlor och pillat med räta linjer fick jag nog. Jag behövde få släppa lös och avreagera mig konstnärligt. Därtill hör även att jag helt enkelt tröttnade på att vara sparsam med färg för att inte slösa pengar och vara skötsam. Men som människan är, håller detta inte länge, efter ett tag gör man uppror mot vad man gör eller står för som en sund motreaktion mot anpassning :) Fånga dagen och det nya året med storm!

 
 
Ingen bild

Laila

13 januari 2012 18:25

Vilken fin tavla och vilka underbara färger!

Maria Mossberg

14 januari 2012 16:06

Tack Laila! Kul att du tycker om min tavla och färgerna jag valt :) Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria Mossberg - Onsdag 29 maj 15:49


Nu har bloggen bytt adress från www.stickavirkasmycka.bloggplatsen.se till: www.stickavirkasmycka.se       Visst blev det en bättre adress! /Maria ...

Av Maria Mossberg - Torsdag 9 maj 11:09


  Bildkälla: https://picserio.com/free-angel-wallpaper-and-screensavers.html   Som ni vet har jag en spirituell blogg som jag skriver nya inlägg i under rubriken "Spirituella bloggen". Ni är varmt välkomna att läsa den och dessutom lära er mer...

Av Maria Mossberg - Torsdag 14 mars 15:13


Jag har många strängar på min lyra och jobbar även med andlig vägledning. Jag har varit medial sedan barndomen men på senare år har mina förmågor ökat oerhört vilket gör att jag har daglig kontakt med andar, änglar och väsen av olika slag. Utöver det...

Av Maria Mossberg - 16 mars 2018 10:40

    En stor utställare på sy- och hantverksmässan var NOVITA som har hemsidan www.novitaknits.com. De har garn och mönsterbeskrivningar. En av Novitas återförsäljare är Tiinas garn som också ställde ut mittemot Novita. ...

Av Maria Mossberg - 25 februari 2018 12:08


  Här visas ett fantastiskt garn upp, gigantgarnet, som du stickar med jättestora stickor som du ser på bilden. Du kan även sticka med armarna, helt utan stickor, men stickor är att rekommendera. Gigantgarnet finns att beställa hos gigantgarn.se o...

Translate this blog!

Translate this blog - choose your language in this list.

Presentation


På den här bloggen delar jag med mig av några av mina intressen:

stickning
virkning
måleri
smyckestillverkning

Fråga mig

6 besvarade frågor

Mina andra webbsidor

Följ mig på twitter

Follow stickavirka on Twitter

Följ bloggen

Följ stickavirkasmycka med Blogkeen
Följ stickavirkasmycka med Bloglovin'

Få nyhetsbrev i mailen!

Fyll i din e-postadress och få regelbundna nyhetsbrev från denna blogg i mailen!

Kategorier

Senaste inläggen

Gästboken

Länkar

Omröstning

Vad tycker du är allra mest intressant att läsa om på bloggen?
 Stickning
 Virkning
 Konst och måleri
 Smyckestillverkning

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se