stickavirkasmycka

Direktlänk till inlägg 29 december 2011

Stickning i offentliga rum

Av Maria Mossberg - 29 december 2011 21:45

 

Ett julkort från Berlin till er, mina kära bloggläsare. Så här kan offentlig sticknng se ut :) Någon har sett till att smycka en offentlig trappa med färgglatt garn. Det får vem som helst att bli glad när man plötsligt upptäcker att någon ansträngt sig för att göra en annars ganska tråkig miljö lite roligare och gladare. Jag hoppas för övrigt att ni alla haft en god jul med mycket god mat och mysiga stickningsstunder. Själv ser jag till att njuta i fulla drag!

 
 
Ingen bild

Hermann

29 december 2011 23:32

Kolla: http://en.wikipedia.org/wiki/Knitta_Please

Maria Mossberg

29 december 2011 23:36

Finns det något bättre sätt att använda restgarn ;) Tack för det tipset om Knitta Please! Man blir farligt inspirerad :)

 
Ingen bild

Hermann

29 december 2011 23:37

Eller på tyska: http://strickgraffiti.de/

Maria Mossberg

29 december 2011 23:39

Sehr spannend :) Vielen Dank!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria Mossberg - Onsdag 29 maj 15:49


Nu har bloggen bytt adress från www.stickavirkasmycka.bloggplatsen.se till: www.stickavirkasmycka.se       Visst blev det en bättre adress! /Maria ...

Av Maria Mossberg - Torsdag 9 maj 11:09


  Bildkälla: https://picserio.com/free-angel-wallpaper-and-screensavers.html   Som ni vet har jag en spirituell blogg som jag skriver nya inlägg i under rubriken "Spirituella bloggen". Ni är varmt välkomna att läsa den och dessutom lära er mer...

Av Maria Mossberg - Torsdag 14 mars 15:13


Jag har många strängar på min lyra och jobbar även med andlig vägledning. Jag har varit medial sedan barndomen men på senare år har mina förmågor ökat oerhört vilket gör att jag har daglig kontakt med andar, änglar och väsen av olika slag. Utöver det...

Av Maria Mossberg - 16 mars 2018 10:40

    En stor utställare på sy- och hantverksmässan var NOVITA som har hemsidan www.novitaknits.com. De har garn och mönsterbeskrivningar. En av Novitas återförsäljare är Tiinas garn som också ställde ut mittemot Novita. ...

Av Maria Mossberg - 25 februari 2018 12:08


  Här visas ett fantastiskt garn upp, gigantgarnet, som du stickar med jättestora stickor som du ser på bilden. Du kan även sticka med armarna, helt utan stickor, men stickor är att rekommendera. Gigantgarnet finns att beställa hos gigantgarn.se o...

Translate this blog!

Translate this blog - choose your language in this list.

Presentation


På den här bloggen delar jag med mig av några av mina intressen:

stickning
virkning
måleri
smyckestillverkning

Fråga mig

6 besvarade frågor

Mina andra webbsidor

Följ mig på twitter

Follow stickavirka on Twitter

Följ bloggen

Följ stickavirkasmycka med Blogkeen
Följ stickavirkasmycka med Bloglovin'

Få nyhetsbrev i mailen!

Fyll i din e-postadress och få regelbundna nyhetsbrev från denna blogg i mailen!

Kategorier

Senaste inläggen

Gästboken

Länkar

Omröstning

Vad tycker du är allra mest intressant att läsa om på bloggen?
 Stickning
 Virkning
 Konst och måleri
 Smyckestillverkning

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Sök i bloggen


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se